OFF THE GRID

Om een website online te plaatsen, zijn een domeinnaam en hosting nodig. Een domeinnaam is het adres waarmee bezoekers je website kunnen vinden, terwijl hosting de plek op een server is waar alle informatie van je website wordt opgeslagen – van afbeeldingen en teksten tot de code achter de site.

Het is essentieel om je website regelmatig te onderhouden om ervoor te zorgen dat deze optimaal en veilig functioneert. Door updates uit te voeren blijft je website up-to-date en beschermd tegen beveiligingslekken. Een goed onderhouden website is niet alleen aantrekkelijker voor bezoekers, maar ook belangrijk voor de positie van je website in zoekmachines (zoals Google en Bing). Kortom, een mooie website is een goed begin, maar alleen met de juiste hosting, domeinnaam en onderhoud kun je een succesvolle website creëren.

Domeinnaam

 • De keuze van de juiste domeinnaam is cruciaal voor het succes van je bedrijf en daarom staan we je graag bij om de perfecte URL te vinden. Maar soms heb je meer dan één domeinnaam nodig, bijvoorbeeld als je meerdere talen ondersteunt of de concurrentie voor wilt zijn. Daarom bieden we ook de mogelijkheid aan om verschillende domeinnamen aan te kopen en door te verwijzen naar je hoofddomein. Zo ben je nog beter vindbaar en vergroot je je online bereik.
 • Onze standaardprijs voor een domeinnaam is €25 per jaar. Voor speciale extensies, zoals bijvoorbeeld www.voorbeeld.world, kan de prijs afwijken.

Hosting

 • Bij het ontwikkelen van een website is het van groot belang om een goede hostingpartner te kiezen. De snelheid en stabiliteit van je website zijn namelijk cruciaal voor een hoge ranking in zoekmachines en een goede beveiliging. Daarom werken wij samen met hoogstaande, betrouwbare partners die krachtige servers bieden en garant staan voor een uitstekende gebruikservaring voor je bezoekers.
 • Dankzij deze partners kunnen wij hoogwaardige websites ontwikkelen die niet alleen aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk zijn, maar ook voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van snelheid en beveiliging. Zo tillen wij jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau.
 • Voor onze hosting bieden wij 2 pakketten aan:

STANDARD HOSTING

Ideaal voor een onepager of informatieve website
< 1.000 bezoekers/dag
90 EURO / JAAR

(EXL. PRICE DOMAIN NAME)

PREMIUM HOSTING

Ideaal voor een webshop of website met uitgebreide content
1.000 bezoekers/dag
150 EURO / JAAR

(EXL. PRICE DOMAIN NAME)

Wij bieden onze klanten diverse voordelen met betrekking tot onze hosting services.
Hier zijn enkele van de belangrijkste:

 • Officiële eigendom: Wanneer je kiest voor onze hosting services, ben jij de officiële eigenaar van het domein. Wij zijn slechts de technische beheerders.
 • Technische zaken: Wij stellen alle technische aspecten voor je in, zoals DNS instellingen en e-mailadressen. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over de technische kant van het beheer van je website.
 • SSL certificaten: Wij installeren SSL certificaten, zodat je website veilig is en iedereen kan zien dat deze beveiligd is. Dit is enorm belangrijk voor het vertrouwen van je bezoekers.
 • Serverbeheer: Wij beheren en onderhouden de server voor je, waardoor je website optimaal blijft presteren.
 • Quasi onbeperkt aantal e-mailadressen (500 stuks)
 • Quasi onbeperkte schijfruimte (450 GB)
 • Snel ingrijpen: Als er iets misgaat, kunnen wij snel ingrijpen en problemen oplossen.
 • Controlepaneel: Onze hosting experts zijn zeer ervaren met het controlepaneel van onze webhosting.
 • Hierdoor kunnen wij jouw website snel bouwen en lanceren.
 • Back-ups: Wij slaan back-ups op tot 14 dagen terug, waardoor je altijd kunt terugkeren naar een eerdere versie van je website bij eventuele ‘oeps’-momentjes.

Als je ervoor kiest om zelf je hosting en domeinnaam te regelen, is dat uiteraard geen probleem. Wel willen wij erop wijzen dat de hosting moet voldoen aan de eisen van onze CMS oplossing en dat we toegang nodig hebben via SFTP of het controlepaneel.

Onderhoudscontract

WordPress is als een sneltrein die altijd in beweging is. Nieuwe updates van het WordPress CMS en plugins worden regelmatig uitgebracht. Om jouw website veilig, up-to-date en snel te houden, is structureel onderhoud dan ook van groot belang.

Met meer dan 90% van alle websites wereldwijd gebouwd op WordPress, is het niet verrassend dat dit CMS een geliefd doelwit is voor hackers. Deze digitale bad guys proberen binnen te dringen in de code van je website om daar malware of virussen achter te laten. Regelmatige updates van plugins en thema’s zijn daarom cruciaal om de website veilig te houden.

De prijs voor deze service hangt af van de grootte van je website:

LANDING PAGE
150 EURO / JAAR

STANDARD WEBSITE
250 EURO / JAAR

WEBSHOP/LARGE WEBSITE
350 EURO / JAAR

Ontdek de voordelen van ons onderhoudscontract:

 • 3 maandelijkse updates van het CMS systeem
 • 3 maandelijkse updates van alle plugins: we bekijken welke updates zijn uitgebracht en schatten in of deze veilig zijn om uit te voeren.
 • Grondige controle: Na elke update wordt jouw website grondig gecheckt en geback-upt, zodat je zeker weet dat alles werkt zoals het hoort.
 • Snelle foutoplossing: Als er fouten ontstaan na het updaten van de website, lossen wij deze meteen op. Bij grotere problemen bespreken we de oplossing eerst met jou voordat we deze in regie oplossen.

Met ons onderhoudscontract ben je verzekerd van een veilige en goed functionerende website. Wij zorgen ervoor dat alles up-to-date blijft en dat eventuele problemen snel worden opgelost. Zo kan jij je volledig richten op jouw bedrijf te runnen, terwijl wij zorgen voor een veilige en optimaal presterende website.

Aanpassingen?

Je kan ons steeds contacteren voor leuke extra’s of aanpassingen aan je website.

Een website onderhoud is echter niet hetzelfde als structurele of tekstuele aanpassingen.
Voor deze wijzigingen wordt steeds een uurtarief in rekening gebracht.